Kontakta oss

Prosent AB Martin Göransson
Tel: 070-222 02 54
E-post: contact@prosent.se

Martin har akademisk utbildning inom pedagogik och rehabiliteringsvetenskap och har arbetat med försäljning mot offentlig sektor inom olika tjänsteföretag. De senaste 11 åren har Martin arbetat som anbudskonsult.

Martin har även medverkat i Upphandling24:s expertpanel, skrivit artiklar om upphandling i Driva Eget och Entreprenör samt genomfört utbildningsinsatser i olika sammanhang.

Prosents affärsidé är att hjälpa företag att göra affärer med stat, kommun och landsting. För att lyckas med det krävs kunskap om branschen, kunskap om LOU och affärsmannaskap.

Med Prosent som partner får du hjälp att lämna korrekta och vinnande anbud vid offentliga upphandlingar.

Org.nummer: 556814-0635
Registreringsår: 2010
Postadress:​ Kungsgatan 13B, 352 31 Växjö

Bli kontaktad
av oss

Kontakta oss om du vill ha mer information om hur vi kan hjälpa er.

Prosent AB
Martin Göransson
Tel: 070-222 02 54
E-post: contact@prosent.se

Vi använder cookies som sparar information om dina besök på vår hemsida för att förbättra din upplevelse. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.

Scroll to Top

Kom igång med försäljning till offentlig sektor!

Prosent erbjuder ett kom-igång-koncept för att ni ska lyckas med försäljningen mot offentlig sektor. Konceptet riktar sig till er som inte har sålt till offentlig sektor tidigare eller till er som vill göra en nystart. Av Prosent får ni konkreta tips om hur ni ska hantera säljprocessen mot stat, kommun, landsting och andra organisationer där man kan få projektfinansiering och bidrag.

Jag är intresserad!

Välkommen att kontakta oss för beställning eller mer information! Din förfrågan är ej bindande.

Pris
Totalt 950kr ex. moms för analysen och entimmesmötet.