Komplett upphandlingsunderlag

Prosent har i samarbete med VA-branschen tagit fram ett komplett upphandlingsunderlag som är fritt för kommuner att använda sig av. Filen kan laddas ner här och kompletterande Excefil kan laddas ner här.

Filmer

Prosent har en YouTube-kanal  som handlar om aktuella ämnen inom offentlig upphandling och de utmaningar som man möter som bid manager. Återkoppla gärna med förslag på innehåll som kan vara intressant att behandla.

10 års jubileum

Kom igång erbjudande

Hitta upphandlingar

Önska ämne!

Vad vill du att vi talar om i nästa film, sänd gärna ett önskemål här

Prosent AB
Martin Göransson
Tel: 070-222 02 54
E-post: contact@prosent.se

Vi använder cookies som sparar information om dina besök på vår hemsida för att förbättra din upplevelse. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.

Scroll to Top

Kom igång med försäljning till offentlig sektor!

Prosent erbjuder ett kom-igång-koncept för att ni ska lyckas med försäljningen mot offentlig sektor. Konceptet riktar sig till er som inte har sålt till offentlig sektor tidigare eller till er som vill göra en nystart. Av Prosent får ni konkreta tips om hur ni ska hantera säljprocessen mot stat, kommun, landsting och andra organisationer där man kan få projektfinansiering och bidrag.

Jag är intresserad!

Välkommen att kontakta oss för beställning eller mer information! Din förfrågan är ej bindande.

Pris
Totalt 950kr ex. moms för analysen och entimmesmötet.